Hondenbed.nl heeft voor alle formaten hondenkussens de juiste maat hondenkussen hoes. Het kiezen van de juiste maat hondenkussen hoes is van belang voor het ligcomfort van de hond!
Lees meer

Maat hondenkussen hoes bij Hondenbed.nl

Hondenbed.nl is gespecialiseerd in hondenkussens en de los verkrijgbare hoezen. Wanneer u op zoek bent naar een maat hondenkussen hoes die bij uw hond én uw interieur past dan bent u bij Hondenbed.nl aan het juiste adres. Er zijn meer dan 300 hondenrassen. Dit betekent dat er een ruim aanbod in maten, stoffen en kleuren hondenkussen hoezen beschikbaar moet zijn. Om alle honden een eigen comfortabele slaapplaats te kunnen geven bestaan er vijf verschillende maten hondenkussens. Zo is er voor ieder hondenras een hondenkussen beschikbaar. Voor elke maat hondenkussen zijn er verschillende losse hoezen verkrijgbaar. Denk hierbij aan verschillende stoffen zoals kunstleercanvas, polyester en ribcord. Ook is er een divers aanbod in kleuren, zoals rood, paars, beige, blauw, zwart, bruin, etc. In de tabel hierboven ziet u een aantal voorbeelden van hondenrassen met maatadvies door Hondenbed.nl.
 

Hondenkussen hoezen

Wanneer u het beste voor heeft met uw hond kan een mooi hondenkussen niet ontbreken. Hondenbed.nl heeft het beste voor met uw hond en daarom zijn onze producten van zeer hoge kwaliteit. Honden verharen eens in de zoveel tijd en zitten vaak onder het vuil na een wandeling in het bos. Het komt daarom geregeld voor dat een hondenkussen vies wordt. Dit hoeft gelukkig geen probleem te zijn. De hondenkussens van Hondenbed.nl beschikken over een afneembare hoes en zijn geschikt voor de wasmachine. Zo ziet de hoes er na één wasbeurt weer schitterend uit. Wanneer de hoes in de was zit wilt u wellicht een vervangende hoes en daarom kunt u bij Hondenbed.nl ook losse hondenkussen hoezen bestellen. Zo heeft uw hond altijd iets om op te liggen, zelfs als er een hoes in de was zit.
 

Hondenkussen hoezen online bestellen

Een maat hondenkussen hoes moet niet alleen functioneel zijn maar moet er ook leuk uitzien. Hondenbed.nl heeft daarom een collectie hondenkussen hoezen samengesteld met prachtige designs. Deze hoezen zijn los verkrijgbaar in verschillende kleuren, soorten en maten. Voor iedere hond kan er hierdoor een mooie hoes voor het hondenkussen gevonden worden. Bovendien kunt u altijd een hondenkussen hoes vinden dat binnen uw interieur past. Voor een nieuwe hondenkussen hoes bent u bij Hondenbed.nl dus aan het juiste adres.
 

Hondenkussens razend snel in huis en vaak gratis verzonden

Hondenbed.nl beschikt over kwalitatief hoogwaardige hondenkussen hoezen die er bovendien mooi uitzien. Deze hondenkussen hoezen zijn vaak zonder verzendkosten te bestellen. Dit kan in onze beveiligde betaalomgeving door middel van één van de gecertificeerde betaalmogelijkheden. Uw bankgegevens zijn hierdoor altijd veilig. De bestelling komt vervolgens zo snel mogelijk uw kant op waardoor het wachten nooit lang duurt. Twijfel daarom niet en ga opzoek naar een mooie hoes voor uw hondenkussen.

Maatadvies hondenkussen hoezen


Extra Small


 Small


 Medium

 
Large

 
Superlarge

55 x 45 cm

70 x 50 cm

90 x 70 cm

115 x 85 cm

140 x 95 cm

Hondenras

Chihuahua

Dwergkeeshond

Kat

 

Hondenras

West Highland

Terriër

Teckel

Franse Buldog

Hondenras

Heide Wachtel Spaniel

Border Collie

Beagle

Hondenras

Retriever

Herder

Boxer

Rottweiler

Hondenras

St. Bernhard

Dog

Bull Mastif

Ierse Wolfshond