Hondenbed.nl heeft voor alle formaten honden de juiste maat hondenkussen. Het kiezen van de juiste maat hondenkussen is van belang voor het ligcomfort van de hond!
Lees meer

Maat hondenkussen, advies:


 Extra Small


 Small


 Medium

 
Large

 
Superlarge

55 x 45 cm

70 x 50 cm

90 x 70 cm

115 x 85 cm

140 x 95 cm

Hondenras

Chihuahua

Dwergkeeshond

Kat

 

Hondenras

West Highland

Terriër

Teckel

Franse Buldog

Hondenras

Heide Wachtel Spaniel

Border Collie

Beagle

Hondenras

Retriever

Herder

Boxer

Rottweiler

Hondenras

St. Bernhard

Dog

Bull Mastif

Ierse WolfshondMaat hondenkussen bij Hondenbed.nl

Hondenbed.nl is gespecialiseerd in hondenkussens. Wanneer u op zoek bent naar een hondenkussen dat bij uw hond én uw interieur past bent u bij Hondenbed.nl aan het juiste adres. Er zijn meer dan 300 hondenrassen. Dit betekent dat er een ruim aanbod in maten hondenkussens beschikbaar moeten zijn. Om alle honden een eigen comfortabele slaapplaats te kunnen geven bestaan er vijf verschillende maten hondenkussens. Zo is er voor ieder hondenras een maat hondenkussen beschikbaar. In de tabel hierboven ziet u een aantal voorbeelden van hondenrassen met maatadvies door Hondenbed.nl.
 

Hondenkussens

Wanneer u het beste voor heeft met uw hond kan een mooi hondenkussen niet ontbreken. In tegenstelling tot een hondenmand biedt een hondenkussen veel comfort waardoor de spieren en gewrichten van uw hond goed kunnen rusten. Dit is noodzakelijk omdat de spieren en gewrichten van honden veel gebruikt worden. Hondenbed.nl heeft daarom een ruim assortiment hondenkussens die voldoen aan een hoge kwaliteitsnorm. Alleen het beste materiaal wordt gebruikt en er wordt veel aandacht besteed aan de afwerking van de kussens. Door de verschillende maten is er voor uw hond een hondenkussen beschikbaar waarbij de hond zelfs helemaal gestrekt kan liggen. Zowel u als uw hond zullen hierdoor genieten van een hondenkussen op maat van Hondenbed.nl. Bekijk nu het volledige aanbod.
 

Hondenkussens online bestellen

Een hondenkussen moet niet alleen functioneel zijn maar moet er ook leuk uitzien. Hondenbed.nl heeft daarom een collectie hondenkussens samengesteld met prachtige designs. Deze kussens zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, soorten en maten. Voor iedere hond kan er hierdoor een mooi kussen gevonden worden. Bovendien kunt u altijd een maat hondenkussen vinden dat binnen uw interieur past. Voor een nieuw hondenkussen bent u bij Hondenbed.nl dus aan het juiste adres.

 

Hondenkussens razend snel in huis en vaak gratis verzonden

Hondenbed.nl beschikt over kwalitatief hoogwaardige hondenkussens die er bovendien mooi uitzien. Deze kussens zijn vaak zonder verzendkosten te bestellen. Dit kan in onze beveiligde betaalomgeving door middel van één van de gecertificeerde betaalmogelijkheden. Uw bankgegevens zijn hierdoor altijd veilig. De bestelling komt vervolgens zo snel mogelijk uw kant op waardoor het wachten nooit lang duurt. Twijfel daarom niet en ga op zoek naar een mooie maat hondenkussen voor uw hond.