Betaalmethoden

 

Wij hebben veiligheid en betrouwbaarheid van het bestel- en betaalproces hoog in het vaandel staan. Je kan er dus vanuit gaan dat alle betalingen veilig en betrouwbaar door ons verwerkt zullen worden. 
Je kunt kiezen uit de volgende betaalmethoden (allen gratis):
  • iDEAL
  • AfterPay
  • Creditcard: MasterCard, Visa, American Express
  • PayPal
  • Maestro
  • Bancontact/Mr Cash
  • KBC
  • Bank/Giro overboeking

iDEAL 
Met iDEAL kan je vertrouwd, veilig en gemakkelijk je online aankopen afrekenen. Je rekent af in je eigen vertrouwde betaalomgeving. Ruim 80% van de Nederlandse internet betalingen worden gedaan met iDEAL. 

Met digitale acceptgiro uw online bestelling betalen via AfterPay 

AfterPay voert voor Hondenbed.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een digitale acceptgiro van AfterPay via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. U kunt bij Hondenbed.nl betalen met een digitale acceptgiro tot een bedrag van € 175,00 als u voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Bent u al bekend bij AfterPay dan kunt u betalen tot een bedrag van € 250,00.

Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen met acceptgiro voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode.

U kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de AfterPay website.


Creditcard          
U plaatst een bestelling via het bestelsysteem op de website. Bij het afrekenen van de bestelling kunt u aangeven dat u met een creditcard wilt betalen. Selecteer uw creditcard en u wordt doorgeleid naar de beveiligde betaalomgeving van MultiSafepay. U vult binnen deze beveiligde betaalomgeving uw gegevens in en deze worden via een SSL-beveiligde server versleuteld verstuurd en door het betaalsysteem van MultiSafepay verwerkt.
 
 
PayPal 
Bij PayPal kunnen consumenten geheel gratis en vrijblijvend een rekening openen. Vervolgens kun je met gebruik van een bankoverschrijving of een creditcard geld storten op je rekening. Daarna kun je met je account in onze webshop betalen.

Maestro 
U plaatst een bestelling via het bestelsysteem op de website. Bij het afrekenen van de bestelling kunt u aangeven dat u met Maestro wilt betalen. Selecteer Maestro en u wordt doorgeleid naar de beveiligde betaalomgeving van MultiSafepay. U vult binnen deze beveiligde betaalomgeving uw gegevens in en deze worden via een SSL-beveiligde server versleuteld verstuurd en door het betaalsysteem van MultiSafepay verwerkt.

Bancontact/Mister Cash 
Met Bancontact/MisterCash kan je vertrouwd, veilig en gemakkelijk je online aankopen afrekenen. Je rekent af in je eigen vertrouwde Belgische betaalomgeving.

KBC  
Met KBC kan je vertrouwd, veilig en gemakkelijk je online aankopen afrekenen. Je rekent af in je eigen vertrouwde Belgische betaalomgeving.
Bank/Giro overschrijving 
Bij een bank/giro overschrijving maak je het totaalbedrag zelf over naar onze rekening. Je  ontvangt na het plaatsen van je bestelling direct een bevestiging per e-mail met het ordernummer en het totaalbedrag dat voldaan dient te worden. Zodra wij het totaalbedrag hebben ontvangen wordt je bestelling dezelfde dag nog verstuurd. Gebruik bij betaling altijd het ordernummer, zodat wij de betaling snel kunnen verwerken.