4
Bij Hondenbed.nl vindt u de mooiste benchkussens van hoge kwaliteit. Vaak gratis bezorgd en altijd snel in huis!
Lees meer
Sorteren op:

Het mooiste benchkussen voor uw viervoeter

Dog’s Companion heeft naast traditionele hondenkussens nu ook benchkussens voor uw viervoeter. Honden hebben behoefte aan een comfortabele plek waar ze helemaal tot rust kunnen komen. Of ze nu even alleen thuis zijn of een drukke wandelroute achter de rug hebben, een goede rustplaats is belangrijk voor de gezondheid van uw hond. Een kwalitatieve ondergrond waar ze op kunnen liggen is hierbij van belang. Met benchkussens kunt u het comfort van een hondenkussen met het praktische nut van een bench combineren. Het kussen kunt u eenvoudig in de bench plaatsen zodat uw hond heerlijk kan relaxen. Bij Hondenbed.nl hebben we een ruim assortiment benchkussens, kies het kussen dat het beste bij uw interieur past.

Grote en kleine benchkussens

Onze benchkussens zijn er in verschillende kleuren en maten. Door de afmetingen van uw bench te controleren bent u altijd verzekerd van een passend benchkussen. Of u nu op zoek bent naar een groot hondenkussen of juist een kleiner model wilt bestellen voor uw viervoeter, bij Hondenbed.nl bent u aan het juiste adres. Ook de kleuren zijn perfect te matchen met uw meubels. Met een uiteenlopend assortiment aan kleuren zit er altijd een benchkussen tussen die past bij de uitstraling van uw woning.

Online benchkussen bestellen

De mooiste benchkussens zijn eenvoudig te bestellen bij Hondenbed.nl. Al onze producten worden boven de €50 gratis verzonden. Bij bestellingen voor 15:00 uur heeft u het kussen bovendien de volgende werkdag in huis! Zo hoeft uw hond niet te lang wachten op zijn of haar optimale slaapcomfort. Heeft u nog vragen over de benchkussens of over een bestelling? Dan staan wij altijd klaar met een eerlijk advies. Geef hierbij aan welk ras hond u heeft zodat wij een goede inschatting kunnen maken van het benchkussen wat het beste bij uw viervoeter past.

Binnenkort volgen meerdere formaten benchkussens!